McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams

Bet365

Åpne en konto hos bet365 i dag og krev din 100% Åpningsbonus.

Regler og vilkår gjelder.

bet365 tilbyr utvidet pre-match- og Liveoddsmarkeder på fotball fra hele verden, så kan du få fantastisk verdi gjennom hele sesongen.

Med deres Fotballbonus tilgjengelig, kan du være sikker på å få mest mulig ut av spenningen. Du kan tjene en bonus på opp til 100%, hvis du plasserer akkumulatorer på Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga 1 eller Champions League. Plasser en pre-match akkumulator med bet365 på 3 eller flere valg, på markedene Resultat etter fulltid og Resultat/Begge lag til å score, kombiner lag fra disse ligaene og, om suksessfull, vil den relevante bonusen bli lagt til din utbetaling.

Bonusen vil ikke gjelde der et spill i sin helhet har blitt avsluttet tidlig. I tilfeller der et spill har blitt delvis avsluttet, vil bonusen regnes ut basert på det som gjenstår av spillets aktive innsats. Den maksimale bonusen du kan motta er £100.000, eller tilsvarende i annen valuta. Dersom et kvalifiserende spill redigeres ved hjelp av funksjonen Rediger spill, vil bonusen kalkuleres basert på den nye innsatsen. Hvor et spill har blitt redigert for å inkludere eller endre et valg for et event som er i Liveodds, vil bonusen ikke lenger gjelde. Dobbelsjanse-spill, eller kombinasjonsveddemål med bonuser, slik som Lucky 15’s eller Lucky 31’s, gjelder ikke for dette tilbudet.

Regler gjelder.

Gå til Bet365.com