McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams

Bet365 Europa League

Det er duket for den spennende finalen i Europa League. Sevilla kan bli den første klubben som vinner tittelen for fjerde gang når de i kveld møter Ukrainske Dinpro i Warszawa.

Vinneren av kampen tar ikke kun med seg tittelen, men er også direkte kvalifisert til neste års Champions League, noe Sevilla gikk glipp av med kun 1 poengs margin i årets La liga.

Sevilla er naturlig nok satt som favoritter, men bet365 gir allikevel 1,60 på Sevilla som vinner av kampen. Dinpro står foran en formidabel oppgave og gir hele 6 i odds.

Ønsker man derimot å spille på hvem som vinner tittelen uavhenig av eventuelle ekstraomanger og straffesparkkonkurranse, gir Sevilla 1,28 og Dinpro 3,75.

Sevillas toppscorer Carlos Bacca gir 4 i odds som første målscorer, noe svært mange har spilt på foran dette oppgjøret. Kevin Gameiro som første målscorer er også et veldig populært spill, og gir hele 6 i odds for øyeblikket.

Et mindre populært, men veldig spennende spill er Nikola Kalinic som målscorer for Dinpro i løpet av kampen. Dette gir 4,75!

For flere artige spillmuligheter, sjekk ut bet365.com og videre under: Soccer > UEFA Europa League.

Kampen sendes direkte på TV2 Sportskanalen.

Lykke til!