McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams

De fleste spillelskaper har løsninger som gjør at du fotrsatt kan spille helt lovlig, uten å bli påvirket av endringene.

De nye reguleringene går ut på at de norske bankene ikke skal overføre penger direkte til spillselskapet. De fleste spillselskapene har derimot sikre løsninger som ikke rammes av dette, og som gjør at du kan fortsette å spille akkurat som før. Penger du har stående på din spillkonto er fremdeles helt trygge.

Fortsatt er det helt lovlig for Nordmenn å tippe, spille casino og poker på nettet. Den nye loven har kun som formål å få flere til å benytte seg av Norsk Tipping sine tjenester.

Tipping.com anbefaler følgende betalingsløsninger etter 1.juni:

Speedcard
Et meget godt alternativ for norske spillere. Speedcard fungerer som en sekundær bankkonto. Det er enkelt å overføre penger til og fra din spillkonto ved bruk av Speedcard. Etter at du har registrert deg vil du få tilsendt et VISA Electron kort som kan benyttes over hele verden både til uttak og kjøp av varer.

Visa innskudd
De aller fleste spillselskaper som f.eks Betsson har løsninger som gjør at du fortsatt kan benytte deg av vanlig VISA innskudd.

Overføring via bank
Det vil fortsatt være mulig å overføre penger ved å bruke bank som betalingsalternativ. Det betyr at du må logge deg inn på nettbanken din og overføre pengene derfra.