McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams

Unibet har kjøpt aksjer i selskapet Bingo.com Limited for ca 13.5 millioner NOK. Det vil si at Unibet Group nå eier 25,9% av selskapet. Bingo.com har i dag over 1.9 millioner registrerte brukere.

“Bingo.com er meget fornøyd med å ha fått in Unibet som eiere,” sier Tarrnie Williams, Chief Executive Officer for Bingo.com.

“Som en av verdens størtste gaming operatører som både samaribeidsparner og eier, vil dette åpne nye dører inn i mot nye markeder for Bingo.com.”

Unibet har utviklet en online gaming plattform som gjør det mulig for deres partnere å benytte seg av deres ledende casino og bingo software, verktøy for bruk mot sosiale medier og andre komponenter for en fullverdig “turnkey gaming” løsning.

“Det å investere i Bingo.com, en av de største merkenavnene innen online bingo markedet, er spennende for oss.” Sier Petter Nylander, Chief Executive Officer for Unibet.

“Vi tror på styrken bak domenet Bingo.com og tror Bingo.com vil være en leder innen online bingo i årene fremover. Vi gleder oss til å gjøre business sammen, i både eksisterende og nye markeder.”